HOW TO ORDER

Just email me at intelligent.toys@yahoo.com OR ysalli@yahoo.com

SMS or Whatsapp at 019-3805415/019-3735415

Some of the toys/puzzles are ready stocks..and some of them are out of stocks.



If you are willing to wait, just email me for pre-order.



Iam a mother too,so i can ensure you that all toys in here are a fun,smart and safe toys.



Wednesday, February 23, 2011

Educational toys Part3

Masyukkkk dah kan?heheh
Jom jom jalan2 tengok puzzles

1. Baby Puzzle.
Age 12+month
RM28
Haaaa..Ini lah dia baby puzzle yang saya dok cakapkan semalam.
Specially for 12+month.
Saya tengok cam Lady Bird, tapi kat box tu cakap turtoisse.
Tanya Mia..Mia cakap turtle.
So jom namakan puzzle ni Baby Turtoisse Puzzle.
Ada 4 ekor semua dalam satu box.

Each turles represents one Number
1-2-3-4

Contohnya macam Turtle#1.
So ada satu slot..and satu hole.

And the rest follow la..
Turtle#2 ada 2 slots untuk di masukkan ke dalam 2 holes
Turtle #3 (3 slots and 3 holes)
Turtle #4 (4 slots and 4 holes)
So consider kids pun boleh learn skali about number jugalah by playing this baby puzzle.

Tengok aksi Mak encek yang tgh main sambil terkankang



Ini standard ye..Bagi lah apa2 kat Mia ni..
Semuanya dia leh boleh buat stacking stackin.
Agaknya Mia besar nanti leh jadi architek kan.
Suka betul design bangunan.
Oppssss..its totally not edible ya..
But its a safe toys with the MC logo.
2. Number Train Block
3+
RM28

Just connect all the block number together and it will transform as a long train.
Boleh juga dimainkan as a singgle train.
hehehe..kalau dah malas nak connect so leh la main je
Easy and fun way to teach the kids about Number
3. Alphabet Train
Age 3+
RM59


Sama juga macam Number Train tu..just lagi panjang la..
Number train ada 10+1 je block
Alphabet Train ada 26+1 block.
4. 123 Puzzles
Age 2+
RM16



5. Mix Puzzles (Food,Animals and Fruit)
Age 2+
RM17

Menarikkannn semua2 puzzles kat atas ni..So if interested, just email me at

ysalli@yahoo.com

Seperti biasa..you need to buy two items in order to get FREE POSTAGE.

6 comments:

  1. i nak order tp nak jumpa u terus ambik boleY??? hehehe

    ReplyDelete
  2. salam..i nak beli 5. Mix Puzzles (Food,Animals and Fruit)
    Age 2+
    RM17.ina:0137941844

    ReplyDelete
  3. Hello my friend! I would like to tell you that this write-up is awesome, great written and include almost all important info. I recently came to know about http://toysuae.com/, their Educational Toys are very effective.
    Educational Toys

    ReplyDelete